Crown

Od 11 090 

Matrace Crown, využívá naší jedinečnou latexovou pěnu, která je hypoalergenní, propouští vzduch a je odolná vůči roztočům. Matrace se přizpůsobuje váze vašeho těla a zároveň vás netlačí. Univerzální vzhled, který ocení každý, kdo má rád uhlazený styl.

EAN: 8590000058801 Katalogové číslo: - Kategorie: , , , Štítky: , ,

Popis

Matrace Crown, které si může dopřát každý, nejen ten, kdo má rád tvrdé matrace. Naše jedinečná latexová pěna je hypoalergenní, propouští vzduch a je odolná proti roztočům, cítí váhu vašeho těla a přizpůsobuje se vašim konturám, aniž by vytvářela tlak.

Kokosová vlákna jsou přírodním materiálem, který v kombinaci s přírodním latexem zajišťuje vynikající oporu uvnitř matrace. Matrace z latexového materiálu vám pomohou spát pohodlněji, protože rovnoměrně rozkládají tlak po matraci. Vlastnosti desek z kokosových vláken jsou podobné vlastnostem pružin, což znamená, že se po snížení tlaku vracejí do původní polohy, čímž zajišťují další pohodlí matrace a přerozdělení tlaku. V matracích s kokosovými deskami se vytváří jen malá vlhkost, protože voda se v nich nezadržuje, ale prochází jimi a může se bez překážek odpařovat.

Matrace Crown je vyrobena tak, aby zajišťovala proudění vzduchu. Te tělesná hmotnost je rovnoměrně rozložena po matraci. A tlak matrace na tělo se snižuje. Čím vyšší je počet pružin v matraci, tím větší je počet těch, které přicházejí do kontaktu s tělem, což jí poskytuje ideální anatomickou a ortopedickou oporu v každé poloze. Životnost matrace Crown je delší než u většiny matrací. Díky vysokému počtu pružin je tato matrace schopna odolat různým typům tlaku působícího na tělo.

Další informace

Hmotnost -
Rozměry -
Materiál

antibakteriální tkanina, HR pěna, kokosové vlákno, podšívka, polyuretanová pěna, silikonová bílá měkká vlna

Systém jádra

Pružinový systém

Tvrdost

H4, H5, H6

Termoregulační

Ano

Ortopedická

Ano

Výrobce

Almero®

Záruka

5 let

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Crown“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *